خلاصه کتاب مزه اثر تیک نات هان و دکتر لیلیان چنگ

خلاصه کتاب مزه

خلاصه کتاب ” مزه ” اثر ” تیک نات هان و دکتر لیلیان چِنگ ” Savor by Thich Nhat Hanh and Dr. Lilian Cheung [stars_rating_avg]

این کتاب درباره چیست؟

کتاب مزه (نوشته‌شده در سال 2010) نصایح و آموزه‌های بودائی برای درک ارزش و ژرفای زندگی و نحوه‌ی یافتن آرامش، مسرت و قوت درونی، به‌خصوص برای افرادی که می‌خواهند کاهش وزن پایدار داشته باشند را برای خوانندگان فراهم کرده است. همچنین، این کتاب از آخرین یافته‌های علم تغذیه برای بهتر غذا خوردن و ورزش کردن استفاده می‌کند و برای خوانندگانش، رویکردی کل‌نگر جهت بهبود سلامت جسمی، روحی و روانی که منجر به تغییر زندگی‌شان می‌شود، ارائه می‌دهد.

چه کسانی باید این کتاب را بخوانند؟

  • افرادی که به دنبال کاهش وزن پایدار هستند.
  • افرادی که به دنبال شادی و آرامش بیشتر در زندگی روزمره‌ی خود هستند.

نویسنده این کتاب کیست؟

تیک نات هان، راهب بودائی و فعال صلح ویتنامی بود که شهرت جهانی داشت. او همچنین نویسنده‌ی توانایی محسوب می‌شد که بیش از 100 کتاب در دوران زندگی خود منتشر کرد.لیلیان چِنگ، سخنران دانشکده‌ی بهداشت و سلامت عمومی هاروارد می‌باشد و خالق وب‌سایت The Nutrition Source است که خبرنگاران، متخصصان سلامت و کاربران از آن استفاده می‌کنند.

این خلاصه کتاب، مخصوص اعضای الماسی است

One thought on “خلاصه کتاب مزه اثر تیک نات هان و دکتر لیلیان چنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

question