خلاصه کتاب تمرکز از دست رفته

خلاصه کتاب تمرکز از دست رفته اثر یوهان هری


خلاصه کتاب ” تمرکز از دست رفته ” اثر ” یوهان هَری ” Stolen focus by Johann Hari
4.8 امتیاز از مجموع 18 نظری که ثبت شده. نظر خود را بنویسید و الماس بگیرید!

این کتاب درباره چیست؟

کتاب تمرکز به سرقت رفته (یا تمرکز از دست رفته) (منتشرشده در سال 2020) با تجربه‌ی نویسنده، یوهان هَری، با یک مُعضَلِ متداول آغاز می‌شود: نزولِ بازه‌ی توجّه او. او حس می‌کند که غیر از توییتر و خبرهای آنلاین، روی چیز دیگری نمی‌تواند تمرکز کند. در طی حدود سه سال، هَری تلاش می‌کند تا ریشه‌ی این معضل را پیدا کند. او متوجه یک بحران توجه سراسری می‌شود که همه‌ی دنیا را تحت تأثیر قرار داده است. از شبکه‌های اجتماعی تا فرهنگِ راندمانِ کاری، هَری مقصّرین پشت تمرکز به سرقت رفته‌ی ما را مشخص کرده و به ما می‌گوید که چگونه می‌توانیم تمرکزمان را پس بگیریم؟

چه کسانی باید این کتاب را بخوانند؟

  • افرادی که فکر می‌کنند دیگر همچون گذشته قادر به تمرکز کردن نیستند.
  • افرادِ چندکاره با برنامه‌ی کاری پر که هنوز حس می‌کنند به قدرِ کافی کار نمی‌کنند.
  • هر کسی که در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کند!

نویسنده این کتاب کیست؟

یوهان هَری، یک خبرنگار و نویسنده است. او نویسنده‌ی کتاب‌هایی با موضوعات مختلف، از جنگ علیه مواد مخدر تا بیماری روانی است که در صدر لیست پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک‌تایمز قرار گرفته و به 38 زبان دنیا ترجمه شده‌اند.

این خلاصه کتاب، مخصوص اعضای الماسی است😍

4.8 امتیاز از مجموع 18 نظری که ثبت شده. نظر خود را بنویسید و الماس بگیرید!

18 دیدگاه برای “خلاصه کتاب تمرکز از دست رفته اثر یوهان هری

  1. مرضیه کردبچه گفته:

    کتاب تمرکز از دست رفته نوشته جوهن هری، کتابی روشنگر و آگاهی بخش برای هر کسی در هر موقعیت و سن و سالی، این کتاب به اولیای مدرسه، اولیای دانش آموزان، دانشجویان، همه کسانی که وقت زیادی برای فضای مجازی میگذارند، افرادی که دوست دارند پست پرده بسیاری را مسائل بدانند تا بتوانند تمدکز و توجه خود و خانواده، فرزندان، دانش آموزان و همکاران خود را افزایش دهند. ‌ای کاش خواندن این کتابها بصورت مسابقه کتابخانی برگزار گردد و یا در جلسات مدرسه و دانشگاه و… ارائه گردد، من به شخصه کتاب فوق را برای دوستان و همکارانم و همینطور مدیر دبیرستان فرزندم ارسال کردم. نویسنده سفرها و مصاحبت‌های زیادی با افراد صاحب نام و مطلع از قبیل اساتید برتر روانشناسی، عصب شناس، اساتید حوزه علوم اجتماعی و رفتاری و…. کرده‌اند و همینطور آمارهای مختلفی ارائه نموده‌اند تا ما را نسبت به عوامل مختلف کاهنده تمرکز و توجه هشیار نمایند. در قسمتی از کتاب نویسنده نوشته‌اند اگر اسکرول بینهایت در برخی از فضاهای مجازی همچون یوتیوب و اینستاگرام برداشته شود کاربر امکان تصمیم گیری برای خروج از این فضا را بیشتر خواهد داشت. و طبق آمارهایی اذعان نموده‌اند که حدود ۳۰ درصد از کاربران فضاهایی چون یوتیوب دچار تعصب و افراط و تفریط میگردند. 🙏

  2. فرهاد فرخی گفته:

    نکته ای که در خلاصه بهش رسیدم و جالب بود این بود که مغز ما یک پردازنده داره. بر خلاف برخی کامپیوترها. پس از یک پردازنده یک کار بگیریم بهتره. چون چند کار و جواب نمیده

  3. عبدالباسط سيد گفته:

    کار کباب و کتاب عالیه به نظرم اگه اول چکیده یک کتاب را بخوانیم بعد کتاب اصلی خیلی خیلی مفید واقع میشه و کل کتاب میشه ملکه ذهن واگر چندین کتاب را به این صورت بخوانید به یک نخبه تمام عیار میشین

  4. عماد تقی پور گفته:

    انتظار داشتم راهکار هایی هم داشته باشه برای افزایش تمرکز به صورت تخصصی … اما خب دیدگاه جالی رو بیان کرده بود. موضوعی که واقعا بهش توجه نمی کنیم و حتی گاهی گارد میگیرم در مقابل قبول کردنش

  5. ارسلان کرد گفته:

    در مورد این کتاب باید بگم که: خیلی وقت بود که همچین کتابی نخوانده بودم؛ کتابی که سرسری نوشته نشده باشد و حاصل تحقیق‌های بسیار و تجربه‌های افراد بزرگی باشد که در زندگی خود علی رغم موفقیت‌های خود، مشکل تمرکز و توجه کردن را داشته‌اند.
    نویسنده این کتاب (Johann Hari) خود از مشکل کاهش توجه و تمرکز رنج میبرد، مشکلاتی که همه‌ی افراد و جوامع امروزی از ان رنج می‌برند، پس سفر خود را برای پیدا کردن علل کاهش توجه و تمرکز شروع کرد و در این راه با افراد متخصص و مشهوری دیدار کرد تا راه حل‌هایی برای بازیابی تمرکز از دست رفته مان پیدا کند. و حالا ان را در قالب کتابی جامع و کامل به رشته‌ی تحریر در آورده تا عموم مردم بتوانند از آن استفاده کنند و به سمت اهداف خود حرکت کنند و در این راه حواسشان پرت نشود و انعام زندگی خود را بدست بگیرند.
    فکر میکنم این مثال از “جیمز ویلیامز” که در کتاب آمده است به خوبی این موضوع را نشان میدهد که چه نیازی به خواندن این کتاب است. در این کتاب آمده است که: ” تصور کن در حال رانندگی با ماشین هستی، اما یک نفر یک سطل بزرگ پر از گِل را روی شیشه‌ی جلوی ماشینت می‌ریزد. در آن لحظه با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شوی، مانند ندیدن مسیر و گم شدن یا دیر رسیدن به مقصد؛ اما قبل از اینکه نگران هر یک از این مشکلات باشی، اولین کاری که باید انجام بدهی این است که شیشه‌ی جلوی ماشینت را تمیز کنی، تا زمانی که این کار را نکنی، حتی نمی‌دانی کجا هستی. ما نیز قبل از اینکه بخواهیم به سایر اهدافمان برسیم، ابتدا باید به نقص توجه و تمرکزمان رسیدگی کنیم”. حال انکه باید بدانیم علاوه بر اصلاح شرایط فردی خودمان، نیاز است تا اصلاحات اساسی در جامعه مان به وجود بیاوریم و اولین قدم برای این کار، آگاهی جامعه است.

  6. سمیرا آزادپیما گفته:

    یوهان هری در این کتاب دست روی موضوعی بسیار جدید و بسیار مهم در دوران فعلی ما گذاشته. اینکه توجه و تمرکز ما یک روند نزولی رو در پیش گرفته. اینکه نسبت به سالهای قبل، دهه‌های قبل و سده‌های قبل سطح تمرکز بشر رو به کاهش گذاشته. حالا برای بررسی دلیل اون حوزه‌های مختلفی رو بررسی کرده از تغییرات در الگوی و تغذیه ما گرفته تا تغییرات تکنولوژی، به کشورهای مختلف سفر کرده از متخصصان مختلف علت رو پرس و جو کرده.
    نقاط قوت این کتاب بررسی عمیق موضوع، مهم بودن موضوع تو زمانه فعلی ما و اینکه به واسطه موبایلهامون همه باهاش درگیر هستیم و دائم ذهنهامون پرت موضوعات مختلف هست، نوشته روان و جذاب نویسنده، علمی و منطقی بودن روند بررسی موضوع و اینکه دید تازه‌ای به خواننده میبخشه.
    به جرات میگم که یکی از بهترین کتاب‌هایی بود که تابحال خوندم. از همه کسایی که توی آماده کردن این کتاب نقش داشتن تشکر میکنم.

  7. مهدی منوچهرزاده گفته:

    دقیقا همون چیزی بود که تازگی ها خودم به طور تجربی بهش رسیده بودم

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توی سایت ثبت نام کن؛ گردونه شانس رو بچرخون؛ الماس و پول جمع کن!
ثبت نام
close-image